Actueel

Event op 11 oktober

– 21 september 2018

Lang geen actualiteiten bijgewerkt. Dat komt niet omdat we niets doen. Eerder omdat we druk bezig zijn. Allereerst natuurlijk met het coachen van jongeren en die weten ons steeds beter te vinden. Niet gek natuurlijk, want we hebben een slagingspercentage van 93%. Dus groot kans dat je studie of werk vindt of behoudt als je je vraag bij ons neerlegt.

Daarnaast zijn we druk met allerlei andere zaken zoals een sportmiddag op 26 september, bijeenkomsten van allerlei instanties en een dag met training op 27 september. Maar waar we vooral mee bezig zijn, betreft het event op 11 oktober. Kom jij ook op die dag naar de Brigant? Ons event start om 15.30 uur. Het programma duurt ongeveer twee uur en in die tijd vertellen wij hoe wij na die dag zullen heten, waarna er theater, spoken word en muziek is. Houdt deze website en onze social media in de gaten en zorg ervoor dat je erbij bent!!

Summerschool
-21 juni 2018

Het team van 2GetThere Arnhem bestaat uit enthousiaste en leergierige coaches. Samen hebben we een hoop kennis in huis en het zou jammer zijn als we dat niet met elkaar delen. Dus dit jaar organiseren we voor de zomervakantie Summerschool. We geven elkaar trainingen en workshops over onderwerpen waar we meer van weten. Op dit moment houden we dit intern, maar wie weet wat voor mogelijkheden er in de toekomst zijn. Omdat ik trots ben op wat 2GetThere Arnhem in huis heeft, presenteer ik hierbij het programma.

Download het hier Summerschool (73 downloads)

 

Vacatures!
– 28 mei 2018

Na de zomer hebben we ruimte voor een Projectondersteuner en een Statushouder die als jongerencoach aan de slag wil. Mooie functies, dus reageer of geef het door aan iemand waarvan je denkt dat die daarvoor in aanmerking komt.

 

Een eigen plek!
– 3 mei 2018

2GetThere Arnhem heeft vanaf 1 mei een eigen plek, midden in het centrum van Arnhem. Vergaderingen, trainingen, overleggen, groepsbijeenkomsten vinden binnenkort plaats op Nieuwstad 70-1. Het is ook een werkplek voor de teamleden en een plaats waar we onze ontwikkeling kunnen vasthouden. En de gesprekken met de jongeren? Waar de jongeren willen!

[aux_divider width=”medium” style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″ extra_classes=””]

BruistFestival!
– 13 april 2018

Morgen is 2GetThere Arnhem ook aanwezig op het BruistFestival, een initiatief van De Leefbaarheidsalliantie! Veel plezier morgen!

[aux_divider width=”medium” style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″ extra_classes=””]

MeetUp 026
– 10 april 2018

Wat een succes wat de MeetUp 026! Samen met netwerkpartners Yes & You, Boxing by Kasap en EcoVrede organiseerden Miranda van der Steen en de coaches van 2GetThere de netwerkpresentatie in de boksschool van Boxing by Kasap aan de Leemansweg. Lekker eten, interactieve presentaties en veel netwerken!

[aux_divider width=”medium” style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″ extra_classes=””]

Insta!
– 5 april 2018

2GetThere Arnhem vind je nu ook op Instagram. Volg ons op 2gettherearnhem.

 

[aux_divider width=”medium” style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″ extra_classes=””]